-Muntervitenskapelige analyser av Andeby-universet.

fredag 3. februar 2012

Gufseplassen fraflyttet og avslørt?

Flatispatiologene har i lengre tid lett etter Gufseplassen, og det er mye som kan tyde på at lokaliteten nå er avdekket. Gjennom bruk av alle de høytærede flatispatiologiske metodene (hvor også flatispatiologisk surfing på internett inngår) har vi nå funnet en plass som vi tror kan være Gufseplassen:

Urubamba er en liten by i Peru, som ligger under det snødekte fjellet Chicón. Urubamba er den største byen i Inkaenes Hellige Dal, ca. en time fra Cusco. (Ikke langt fra Machu Piccu). På språket quechua betyr Urupampa "Det flate edderkopplandet". ( Gufseplassiologene har imidlertid oppdaget en feiloversettelse her. Riktig oversettelse er "Det flate hønselandet") Dette er en ledetråd som vi i høyeste grad må ta til inntekt for at dette kan være Gufseplassen.

Videre har vi funnet følgende fotobevis: Det er mye som tyder på at dette er et fotografi av Tron Dreyerdal, tatt med selvutløser i 1863, før han begav seg ned i Tåkedalen og tilslutt fant Gufseplassen.
Senere har dette bildet selvfølgelig blitt manipulert i Photoshop, slik at vi skal bli forledet til å tro at det er tatt med et digitalt speilreflekskamera i nyere tid! ( Vi kan ikke se tåken i Tåkedalen på dette bildet, men den er der, bare mye lengre ned i dalen).
Fotografiet over er muligens fra Eggedalen, hvor gufseplassianerne hentet firkantegg før Donald og guttene avslørte hønsene og ble utnevnt til "Distriktsveterinærar". Det er mye som nå tyder på at Eggedalen har blitt gjort om til gruvevirksomhet, etter at Onkel Skrue fikk høre om plassen og reiste dit i historien "Tilbake til Gufseplassen" av Don Rosa.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar