-Muntervitenskapelige analyser av Andeby-universet.

søndag 19. februar 2012

En pressemelding

Kjære eggmysterister og flatispatiologer!
Etter en periode som må betegnes som flatispatiologiens gullalder i slutten av januar, har overkikadorene vært meget opptatt på forskjellig vis. Jeg skal forsøke å gi en kort redegjørelse for dette.

Den høytærede overkikador S.M.I.S.K. har ved siden av å være opptatt av familieforøkelse, jobbet i skjul med en avhandling om ulike flatispatiologiske teorier. Det har vært et enormt påtrykk fra GUFFENs lesere, hvor man har etterspurt bidrag fra S.M.I.S.K. Det kan opplyses at utkast til meget interessante avhandlinger har vært delt med S.N.Ø.F.T. Foreløpig er disse avhandlingene i en slags eggedosis-fase, de er ikke på omelett-nivå enda, men vil så snart S.M.I.S.K. har skrudd opp temperaturen, vil de bli offentliggjort til alles forbløffelse på GUFFEN.

Den like høytærede overkikador S.N.Ø.F.T har, etter en meget produktiv forskningsperiode, fryktet for sin egen mentale helse, og oppholdt seg en helg på et sanatorium i Sverige. Her har han kunne nyte sitt otium, og legge planer for videre banebrytende forskningsarbeid til alles store glede. Ved siden av dette har S.N.Ø.F.T. vært opptatt av sine plikter overfor familien og studiene på Blindern.

Det er overkikadorenes intensjon å sammenkalle til 2. hovedforsamling så snart tiden er moden, og stake ut en kurs i det videre arbeidet. Det gleder overkikadorene at GUFFEN fortsatt er meget populære i Russland, men samtidig nærer man en viss skuffelse over at det fortsatt bare er 1 svenske som har vært innom og tatt del i flatispatiologiens glade univers!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar